Elin Thorsson – Vår nya kundkoordinator!

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag har tidigare ägnat mig åt fastighetsbranschen där jag arbetat som fastighetsmäklare efter mina studier. Efter några år som mäklare valde jag att byta bransch och har då haft en roll som kommunikatör och eventansvarig för en organisation som sprider kunskap om vätgas.

Vad fick dig att vilja bli en del av Memab?

När jag läste jobbannonsen kände jag att rollen som kundkoordinator på Memab stämde perfekt in på mig. Efter att ha längtat tillbaka till fastighetsbranschen för att samtidigt ha ett jobb som innebär sälj och energifrågor kopplat till fastigheter kunde det inte blivit bättre! Pusselbiten sattes också på sin plats när jag förstod att Memab är en arbetsplats med glädje och positivitet. Detta har också förstärkts efter rundvandringen i byggnaden.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Memab?

Mina förväntingar är ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Jag vill befinna mig i en arbetsmiljö där gemenskap värdesätts. Jag ser att vi som team tillsammans stärker varumärket.

Vad gör du helst på fritiden?

När jag är ledig spenderar jag helst tiden med vänner och familj. Jag trivs som bäst med många bollar i luften och styr mer än gärna upp en kräftskiva eller varför inte bjuda in vännerna till en halv åtta hos mig middag? När jag verkligen vill vara ledig är en slappdag på havet med många bad aldrig fel.

Är du intresserad? Kontakta oss

Be om offert Våra kontaktuppgifter