Lär känna din fastighet!

Det kan vara svårt att veta vilken som är den mest lämpliga och optimala åtgärden för sin byggnad om man vill förbättra byggnadens skick och prestanda.

Ett klokt första steg är att lära känna sitt hus. Vad har det för fönster, hur ser energiförbrukningen ut? Om du vill få bättre koll på din byggnad, är en energikartläggning från MEMAB ett smart steg att ta.

MEMAB genomför kontinuerligt energikartläggningar. Genom en kartläggning av din fastighet ges en tydlig och detaljerad bild över energianvändningen och var potential finns för förbättringar. På så sätt kan energianvändningen minskas och därmed minskas också kostnaderna för fastighetsägaren.

Några fördelar med en energikartläggning:

–          Individuell anpassning: Varje byggnad är unik och därför skräddarsys energikartläggningen för att passa varje fastighet specifikt. Detta genererar en individuell vägledning och rekommendation.

–          Identifiering av fastighet: En kartläggning ger en översiktlig bild av byggnaden som avslöjar var och vilka förbättringar som bör göras.

–          Lönsamma åtgärder: Med hjälp av våra energiexperters kunskap kan du fokusera på de åtgärder som inte bara förbättrar energianvändningen utan också är ekonomiskt fördelaktiga.

Vill du därför få ett bättre grepp om din fastighet, är en energikartläggning från MEMAB det perfekta verktyget. Kontakta oss för att diskutera eller få en kostnadsfri offert.

Är du intresserad? Kontakta oss

Be om offert Våra kontaktuppgifter